Sarah GhyselsVoel je goed in een gezond lichaam !

Studies

Sarah heeft haar diploma “Master in Revalidatie en Kinesitherapie” behaald aan de Vrije Universiteit Brussel met een spcialisatie in de sportkinesitherapie.
Later dat jaar specialiseerde zij zich verder in de manuele therapie te Gent (UGent) en verdiepte ze zicht in de schouderrevalidatie (Advanced shoulder rehabilitation – Ann Cools –IPVK).

Januari 2016

Sport

Haar interesse voor de sportkinesitherapie groeide al van jongs af aan tijdens haar carrière als judoka aan de topsportschool te Antwerpen.
Hier kwam ze regelmatig in contact met de kinesitherapeut en werd ze hierdoor geïntrigeerd en wist ze dat ze dit ook wou betekenen voor andere sporters.
Reeds tijdens haar opleiding was Sarah reeds actief als kinesitherapeute in verscheidene sporttakken.
Zo begeleide ze voetbalploeg FC pepingen (4e klasse, 2013-2016) en
volleybalploeg VC Lennik dames (2016-2017), werkte ze al kinesitherapeute op de topsportschool van de Waalse gymnastiek federatie (2015-2017) en gaf ze les fysieke voorbereiding op het ESAC, Ecole Supérieure des Arts du Cirque.
Op heden is ze actief als kinesitherapeute bij de voetbalploeg KFC Eppegem.

2016

Start

Sarah start in onze praktijk vol enthousiasme en gedrevenheid. Zij volgt nu ook de opleidingen van Rainpharma zodat ze ook mensen kan begeleiden in het volgen van het Rainpharma dieet.

Juli 2017

BAVI Vilvoorde

Sarah start in augustus 2018 samen met David de medische begeleiding op van de eerste ploeg van basketbalclub BAVI Vilvoorde. Zij staan in voor de begeleiding en verzorging van de spelers van het team en zijn ook aanwezig op de wedstrijden.

2018

Samen met mijn patiënten probeer ik op een actieve manier hun revalidatie te bevorderen , ik stel me dynamisch op t.o.v. hun noden en zorg ervoor dat zij steeds op een optimale en kwaliteitsvolle manier aan hun herstel kunnen werken