Historiek

 

Met zachte hand, een luisterend oor en een extra dosis humor werden de kwaaltjes weggewerkt.

 

Opening op valentijnsdag

De praktijk opende haar deuren. Wijlen Pol Van Geyseghem combineerde zijn werk in de MS Kliniek te Melsbroek met de zorg voor klein en groot in de praktijk. Hij behandelde zijn patiënten met grote toewijding. Met zachte hand, een luisterend oor en een extra dosis humor werden de kwaaltjes weggewerkt.

14 februari 1977

Heropening

Na het overlijden van Pol Van Geyseghem in 1992 was de praktijk even onbemand

tot Barbara Van Geyseghem na haar studies de praktijk terug heropstartte in oktober 1993. De patienten vonden stilaan hun weg terug naar de Kennedylaan en er kwam weer leven in de brouwerij.

oktober 1993

Familiezaak

Toen ook Maarten Van Geyseghem enkele jaren later de rangen kwam vervoegen werd het een echte familiezaak die naam waardig.

januari 1997

Groepspraktijk

In de jaren die erop volgden werkten we samen met verschillende collega’s die hun specialiteit kwamen beoefenen in onze praktijk, wat uiteraard een enorme meerwaarde was in ons aanbod voor de patiënten. Meestal om familiale redenen (zoals gezinsuitbreiding) scheidden onze wegen. We hadden intussen wel begrepen dat de toekomst lag in de dynamiek van een groepspraktijk. Ieder met zijn eigen capaciteiten en inzichten wat altijd een verbetering in zorg tot gevolg heeft. Ieder ook met zijn eigen uurroosters waardoor we onze patiënten een veel ruimer aanbod aan mogelijke therapie-uren kunnen aanbieden.

Sinds 1998

Een herinnering aan Pol en Maarten

In september 2012 sloeg het noodlot echter opnieuw toe.

Ook Maarten verloor zijn jarenlange strijd tegen kanker en opnieuw was er een leemte in de praktijk.

Toch blijven we de naam Praktijk Van Geyseghem zeer graag behouden. Enerzijds omdat daar haar roots liggen, anderzijds omdat we op die manier de herinnering aan Pol en Maarten levend willen houden.

september 2012
 

Kelly Van Moer

Na 12 jaar trouwe dienst is het voor Kelly Van Moer tijd om haar eigen weg te gaan. We wensen haar veel succes

september 2017