David PirartVoel je goed in een gezond lichaam !

Studies

David heeft zijn diploma “Motorische Revalidatie en Kinesitherapie” behaald aan de Vrije Universiteit Brussel in 2001. Het jaar daarop specialiseerde hij in de Neurologische Revalidatie

2001

Sport

Nadien volgden professionele ervaringen in o.a. een rusthuis, een sportcentrum en een functie als kinesist van de Brusselse basketbalploeg “Atomia Brussels” in 1e Nationale.

vanaf 2001

Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels

Sinds 2011 is David werkzaam in de praktijk , alsook in het Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels. Daar is hij vooral actief in de orthopedische en neurologische aandoeningen alsook algemene kinesitherapie.

Sinds 2011

Opleidingen

Intussen volgde hij nog bijkomende opleidingen in totaaltherapie (deze omvat elementen van manuele therapie en osteopathie) en een bijkomende opleiding in neurologische revalidatie (Bobath therapie). De interessante combinatie van ziekenhuiswerk en praktijk geeft hem de mogelijkheid om patiënten op te volgen van de acute fase tot herstel na revalidatie. Hierbij komt hij in aanraking met een brede waaier aan pathologieën.

2014

Manuele Therapie

David behaalt zijn postgraduaat Manuele Therapie in Gent en legt zich hier meer en meer op toe in onze praktijk.

2017

BAVI Vilvoorde

David start in augustus 2018 samen met Sarah de medische begeleiding op van de eerste ploeg van basketbalclub BAVI Vilvoorde. Zij staan in voor de begeleiding en verzorging van de spelers van het team en zijn ook aanwezig op de wedstrijden.

2018

Samenwerken, ervaringen delen, mensen ontmoeten, elkaar begeleiden en stimuleren maar vooral in nauw contact komen met het “menselijke” maken deze job elke dag weer opnieuw de moeite waard.