Barbara Van Geyseghem

 
Voel je goed in een gezond lichaam !

Naast de algemene kinesitherapiebehandelingen bekijkt Barbara graag samen met jou welke behandelingen in aanmerking komen voor een figuurcorrigerend effect.

Studies

Barbara studeerde in 1993 af aan HIVEK (Hoger Instituut voor Verpleegkunde en Kinesitherapie) te Brussel.

Zij volgde verschillende opleidingen waaronder sportkinesitherapie, manuele therapie , osteo-ethiopathie en zachte haken.

In het kader van haar thesis volgde zij een intensieve opleiding ademhalingskinesitherapie voor kinderen bij de grondlegger van deze nieuwe techniek, Guy Postiaux.

  

Heropening

Barbara startte na haar studies de kinepraktijk van Pol Van Geyseghem weer op. De patienten vonden stilaan hun weg terug naar de Kennedylaan en er kwam weer leven in de brouwerij.

oktober 1993

Vlaamse Volleybalbond & KFC Vilvoorde

Barbara was gedurende verschillende jaren verbonden aan de Vlaamse Volleybalbond waar zij als kinesitherapeute de nationale jeugdselecties begeleidde tijdens internationale stages en tornooien. Ook stond zij mee aan de wieg van de volleybalschool, de voorloper van de huidige topsportschool waar menige Yellow Tigers hun opleiding kregen. Ook KFC Vilvoorde, de plaatselijke voetbalploeg, begeleidde ze gedurende 16 jaar.

Sinds 1993

MS Center te Melsbroek

Barbara is sinds 1993 ook deeltijds werkzaam in het Nationaal MS Center te Melsbroek. Personen met MS op een kwalitatieve manier en met kennis van zaken de juiste ondersteuning geven en begeleiden is onze missie.

Sinds 1993

Rainpharma dieet

Sinds 2002 heeft Barbara zich ook toegelegd op het begeleiden van mensen die een proteïnedieet volgen en die op basis van goede eetgewoontes een gezondere levensstijl willen aannemen. Barbara was dan ook één van de pioniers van het alomgeprezen Rainpharma dieet, dé revelatie in de wereld van protëinedieten.

Sinds 2002

Move to Sport-coach

Sinds enkele jaren is Barbara ook erkend Move to Sport coach en in het kader hiervan mocht zij in 2014 tijdens de expeditie naar Jordanië een groep van 9 personen met MS begeleiden.

Sinds 2014

Het levenswerk van mijn vader mogen en kunnen verderzetten geeft me elke dag opnieuw voldoening. De appreciatie van iedereen die hier over de vloer komt geeft me de kracht om hier voor 200% te blijven voor gaan.