Liesa RodetDit vak heeft me niet alleen doen openbloeien als persoon, maar heeft me ook zo veel nieuwe attitudes en inzichten doen verwerven waardoor ik me met de volle goesting elke dag blijf inzetten. Levenslang leren? Kom maar op! Door me bij te blijven scholen hoop ik mijn patiënten nog beter en te kunnen begeleiden, want die glimlach bij het verlaten van de praktijk – daar doe ik het voor.

Studies

Liesa specialiseerde zich in sportkinesitherapie en behaalde haar “Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie” in 2019 aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens deze opleiding kreeg ze een voorproevertje hoe sporters bij hun voeding te begeleiden. Hiermee was haar honger niet gestild en dus begon ze in september 2019 aan de opleiding ‘Voedings- en Dieetkunde’ aan de Erasmus Hogeschool Brussel in werktraject. .

2019

Rugby

Sinds 2013 speelt Liesa bij MRFC Rugby Mechelen. Na een blessure kwam ze in contact met kinesitherapie en de uitstekende begeleiding tijdens haar herstel maakte dat ze een carrière in de actieve revalidatie van o.a. sporters wel zag zitten. In 2014 startte ze dan ook haar kinesitherapiestudies en sinds 2017 begeleidt ze tevens de senioren (2e en 3e nationale) van MRFC als eerstehulpverlener en sportkinesitherapeute.

2013

 

Sinds november 2019 maakt Liesa deel uit van ons team. Orthopedische en sportkinesitherapie alsook manuele lymfedrainage volgens Leduc zijn haar niet onbekend en haar interesse voor voeding maakte dat ze zich reeds bijschoolde in verschillende Rainpharma-opleidingen om zo haar patiënten in de toekomst ook via voeding te kunnen ondersteunen.

Praktijk Van Geyseghem (nov 2019)

 

Sinds oktober 2019 werkt Liesa parttime als coach en kinesist bij Fyzix Vilvoorde, waar ze sportievelingen van alle leeftijden bijstaat. Hier geeft ze ook tweemaal per week een halfuurtje rugscholing in small group training.

Fyzix Vilvoorde (okt 2019)

Dit vak heeft me niet alleen doen openbloeien als persoon, maar heeft me ook zo veel nieuwe attitudes en inzichten doen verwerven waardoor ik me met de volle goesting elke dag blijf inzetten. Levenslang leren? Kom maar op! Door me bij te blijven scholen hoop ik mijn patiënten nog beter en te kunnen begeleiden, want die glimlach bij het verlaten van de praktijk – daar doe ik het voor.