Ann-Sophie Verschaetse“One man can make a difference, but everyone should try”

Studies

Ann-Sophie studeerde in juni 2019 af aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL) met een specialisatie in de musculoskeletale revalidatie optie manuele therapie. Naast de manuele (vaak passieve) behandelingen, werkt ze ook graag op een actieve manier. In dat opzicht volgde ze de bijscholing Complex Core in Leuven waar gevorderde oefentherapie wordt toegelicht.

2019

Stages

In april en mei deed Ann-Sophie 2 maanden een buitenlandse stage in Amsterdam. Ze liep ook stage in de MS-kliniek te Melsbroek en op de dienst Intensieve zorgen van het UZ Gasthuisberg.

Stages

 

Momenteel combineert ze mijn huidige job in de praktijk met een postgraduaat in manuele therapie. Hier wordt verder ingegaan op complexe casuïstiek en gevorderde manuele behandelingen.

2019-2020: UGent

Hobby’s

In haar vrije tijd is Ann-Sophie graag actief en creatief bezig, weliswaar op amateurniveau. Ze stapte in de zomer van 2019 de dodentocht uit. Momenteel focust ze voornamelijk op trailrunning maar ze zou ook graag haar 1e marathon lopen. Ze speelt al 16 jaar saxofoon in de fanfare van Eppegem en is oud-leidster van Chiro kassei.

Hobby’s

“One man can make a difference, but everyone should try”